Selecteer een pagina
Puur Interieuradvies | Marije Bolt

Over mij

Mijn naam is Marije Bolt en ik doe het leukste wat er bestaat, namelijk mensen en interieur samen brengen.

Scandinavisch, wabisabi, industrieel, vintage, landelijk, modern, ibizastijl, basic, design, hotelchique, klassiek, botanische, bohemien, geen stijl is me te gek. Mijn passie is jouw smaak te vertalen in interieur.

Na een lange tijd gewerkt te hebben in de jeugdhulpverlening, was het de tijd om het roer om te gooien. Vanuit de stad verhuisden we naar het platteland en gingen we een boerderij verbouwen. Van daaruit ben ik weer gaan studeren, maar nu als interieurstylist.

Vooral de combi interieur en mensen vind ik het allerleukst.

Wat wil jij graag en hoe komen we daar? Met een verrassende vertaalslag van mijn kant proberen we tot een PUUR interieur te komen waarin jij je thuis voelt.

Puur Interieuradvies | Gezien in de media
gezien in
Puur Interieuradvies | Gezien in de media

In de media

RTV NOF – 10x Thuis

Puur binnenkijken bij Marije Bolt

5 november 2023

Deze derde aflevering brengt ons naar Munein. Daar vind je de prachtige woning van Marije Bolt en haar man Jeschurun. Het was haar mans grote droom om ooit een woonboerderij te kopen en op te knappen, die woonboerderij vonden ze uiteindelijk in Munein. Maar liefst twee jaar lang zaten ze in een enorme verbouwing, waarbij ze het meeste zelf hebben gedaan. Marije, die haar eigen bedrijf heeft als interieurstyliste, smeedde de plannen en Jescherun deed de uitvoering. Zelfs het zwembad in de tuin werd eigenhandig uitgegraven. Het resultaat mag er zijn!

KRO-NCRV Binnenstebuiten

Aardappelboerderij Mûnein

12 februari 2019

Met weinig budget knappen Marije en Jeschurun een oud aardappelboerderijtje in het Friese Mûnein helemaal op. Het resultaat is een sfeervolle gezinswoning waar eenvoud de inrichting siert. De perfecte plek voor Marije, Jeschurun en hun drie kinderen.

BinnensteBuiten | Aardappelboerderij Mûnein
Stek Magazine | Urban loft-met een vleugje Marije
Stek Magazine

Urban loft met een vleugje Marije

7 januari 2021

Jeschurun (38) en Marije (38) wonen met hun 3 kinderen Efraim (11), Levi (9) en Jaire (7) in een Fries dorp. Ze wonen inmiddels 9 jaar in hun boerderij, die ze 3 jaar lang flink verbouwd hebben tot urban loft. Het resultaat is een plaatje van een huis. En dat kan ook niet anders, want Marije is zelf interieurontwerper. Ze vindt het het mooiste werk van de wereld en dat is te zien. Kijk maar mee!

Homedeco

Before & After: de woonboerderij van Puur interieuradvies

Marije en Jeschurun werden een aantal jaar geleden verliefd op een oude aardappelboerderij in het mooie Friesland en grepen de kans om deze helemaal op te knappen. Na twee jaar verbouwen is het hun gelukt om van een oude boerderij een droomhuis te maken. En wauw, wat is dit prachtig geworden. Ben je benieuwd? Kom gauw binnenkijken!

Homedeco | de woonboerderij van Puur interieuradvies
Jellina Detmar | Binnenkijken bij Marije
Jellina Detmar

Binnenkijken bij Marije!

8 november 2018

Leuk dat jullie mijn Binnenkijker komen lezen, ik ben Marije Bolt. En ik woon samen met mijn man in Molenend/ Munein en 2 zoons en dochter (9, 8 en 5 jaar). We wonen in een woonboerderij dat mijn man heeft verbouwd, dit is altijd zijn droom geweest.